Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Kinderfeestjes
Raku stoken
Raku stoken
Keramiek workshops

Keramiek lessen

De keramieklessen worden gegeven door Petra Paap bij atelier PEPA LES. In het atelier is een ruimte oven aanwezig waar het keramiek wordt gebakken op aardewerk temperatuur.

Werken met gietklei

Gietklei is een vloeibare klei die een gipsmal wordt gegoten. Doordat het gips het vocht uit de klei absorbeert ontstaat er een wanddikte van klei. Met de verschillende mallen die in het atelier aanwezig zijn kunnen mokken, borden, kommetjes en schaaltjes worden gegoten. De laatste twee lessen worden gebruikt om het servies te glazuren. Na uitleg over een een aantal glazuurtechnieken glazuur je het servies in eigen gekozen kleuren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van onderglazuur en aardewerkglazuur.  Zo krijg je een eigen uniek servies dat vaatwasmachine bestendig is!

Cursusdata 

Tijd donderdag 19.30 uur tot 22.00 uur (de lessen kunnen starten zodra er voldoende opgaves zijn)

Kosten 150 euro (voor een blok van 6 lessen) inclusief alle materialen en stoken

Er is ruimte voor maximaal 7 personen

 

Wil je je opgeven? Stuur dan een mailtje naar Petra Paap (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Contact

Moeshorn 10
9804 PX Noordhorn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 30842912