Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Kinderfeestjes
Raku stoken
Raku stoken
Keramiek workshops

MEER OVER PEPA LES


De naam PEPA LES is ontstaan tijdens een ontwerp opdracht. Sinds die tijd is de naam meegereisd met PEPA LES.

De naam is een afkorting van Petra Paap. De drijvende kracht achter PEPA LES.

Petra Paap (1974) studeerde aan de kunstacademie te Utrecht. Een aantal jaren eerder studeerde zij af aan de NHL lerarenopleiding met als specialisatie beeldhouwen. Petra Paap brengt met veel plezier en passie haar kennis over van het keramiek. Haar motto is je kunt meer maken dan je denkt. Door een heldere uitleg en de juiste techniek bereikt ze dit.

Haar andere passie is het ontwikkelen van nieuwe opdrachten en lesmateriaal. Zo heeft zij lessen ontwikkeld voor het basisonderwijs voor tekenen en handvaardigheid voor verschillende basisscholen in het Westerkwartier. Ook heeft Petra mee gewerkt als auteur aan de methode Maak het bij uitgeverij Tumult te Amsterdam.


Petra heeft 20 jaar onderwijs ervaring in het voortgezet onderwijs voor het vak kunst en cultuur. Sinds een aantal jaren geeft Petra les op het basisonderwijs in het vak beeldende vorming. Met veel enthousiasme geeft ze het vak aan groep 1 t/m groep 8.

Vanaf 2012 heeft Petra haar eigen atelier in Noordhorn waar volwassenen keramiek workshops kunnen volgen of vrij kunnen werken met klei. Ook bestaat er de mogelijkheid om een keramiek feestje te geven in het atelier voor jong en oud.

 

Het belangrijkste bij PEPA LES: 

  • Werk met plezier
  • Gebruik je fantasie
  • En ontwikkel je creativiteit

 

 

 

 

Contact

Moeshorn 10
9804 PX Noordhorn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 30842912